Rob Simons benoemd tot equity partner

 

Rob is in 2010 gestart als advocaat-stagiair bij DVDW en werkzaam binnen een brede advies- en procespraktijk op het gebied van arbeidsrecht. Daarbij focust hij zich op de corporate kant van het arbeidsrecht, met onderwerpen als overgang van onderneming, (harmonisatie van) arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, OR-trajecten en (individueel en collectief) ontslagrecht. Daarnaast heeft Rob een speciale interesse in en affiniteit met het sportrecht. Hij rondde zijn Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude af. Rob geeft jaarlijks diverse cursussen en seminars en is vaste gastdocent bij de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

De partnerbenoeming van Rob past in onze groeiambitie en met deze uitbreiding binnen de partnergroep is DVDW in het nieuwe jaar nog beter in staat om als strategisch partner voor haar cliënten op te treden.”, aldus bestuurslid en partner Leonard Boender.

 

Rob over zijn benoeming: “Ik ben erg trots op deze benoeming tot equity partner. Ik kijk er enorm naar uit om in mijn nieuwe rol samen met mijn collega’s met evenveel enthousiasme, toewijding en betrokkenheid cliënten bij te staan en de sectie arbeidsrecht verder uit te bouwen.

 

Theo Hanssen, eveneens bestuurslid en partner: “Wij zijn zien Rob als een waardevolle versterking van ons partnerteam en het maakt mij trots dat hij als “ eigen kweek”  is doorgegroeid naar deze positie. Met zijn professionele drive en deskundigheid is de ondernemer in uitstekende handen bij Rob.

Gerelateerde verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Pien van Eijken, Student-stagiaire

Als masterstudent Encyclopedie en Filosofie van het Recht aan de Universiteit Leiden had Pien van Eijken niet gedacht dat de kennismaking met de wereld van fusies en overnames tijdens een studentstage zo leuk zou zijn. Ondernemingsrecht was voor haar best nieuw, maar met haar eigen gedrevenheid en dagelijkse begeleiding, wist Pien haar weg binnen de overnamepraktijk snel te vinden.

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-medewerker

Anique Noordam is advocaat-medewerker bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Inmiddels heeft ze haar stageverklaring op zak en is Anique als advocaat-medewerker werkzaam voor DVDW. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-medewerker

Isabella den Toom werkt nu als advocaat-medewerker bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law, waarna zij als advocaat-stagiaire bij DVDW in dienst kwam. Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verder Group 7