Experts in the laws of business

Ondernemers hebben behoefte aan betrokken adviseurs die niet pas komen kijken als het leed geschied is, maar die helpen om problemen te voorkomen en ambities te behalen. Dit vraagt om advocaten die expert zijn in de laws of business. Die je vaker aantreft naast de cliënt dan in de ivoren toren. Adviseurs die complexe inhoud moeiteloos vertalen naar de realiteit en die ondernemers van concrete adviezen voorzien.

 

Wij hechten dan ook sterk aan diepgaande expertise én persoonlijkheid. Aan steeds voorop lopen in vakkennis en inzicht hebben in de commerciële belangen van cliënten. Aan advocaten die van nature verder kijken dan hun vakgebied groot is. En ook al ligt de lat hoog en presteren we in de top van de markt, persoonlijk welzijn is voor ons een randvoorwaarde voor werkgeluk.

Wie we zijn

DVDW is een onafhankelijk en ambitieus kantoor. Met een scherpzinnige, eigen visie acteren wij in het topsegment van de middelgrote advocatenkantoren in Nederland.

 

We geloven in de kracht van een middelgroot kantoor en de menselijke maat. En ook al groeien we sterk, we vinden het belangrijk om als een hecht team en met plezier samen te werken. DVDW bestaat uit zo’n 75 medewerkers die elkaar snel weten te vinden.

 

We worden gedreven door een vooruit gerichte blik en passie voor ons vak. Net als veel van onze cliënten zijn we innovatief en vooruitstrevend. De wereld van onze cliënten verandert voortdurend en wij bewegen daarin mee.

Twee kantoren – één cultuur

DVDW werkt vanuit twee moderne kantoren in Rotterdam en Den Haag. Hier beschikken we over inspirerende, ruimtelijke werkplekken. Omringd door kunst. In beide steden werken we in het bruisende corporate district. Uiteraard goed bereikbaar en op loopafstand van het Centraal Station.

 

Ook al is de afstand niet groot, we investeren veel in de samenhang van beide kantoren in één cultuur. We spenderen veel tijd met elkaar. Tijdens allerlei sociale en sportieve activiteiten. Van fiets- en wandeltochten tot aan groepstrainingen. Van een introductieprogramma tot aan teamuitjes en informele borrels.

Jouw carrière bij DVDW

Bij DVDW kun je jezelf zijn. We hechten aan jouw authentieke persoonlijkheid en de potentie die dat biedt. Aan hoe je bent en waar je naartoe wilt. Er is aandacht voor jouw ontwikkeling als advocaat én als mens, omdat we geloven dat we die twee kanten van jou even hard nodig hebben.

 

Er is een hechte cultuur, waarin je zij-aan-zij werkt met inspirerende en ambitieuze collega’s – van starter tot senior. Als volwaardig lid van het team geven we je meteen de ruimte om echt impact te maken. Je bent betrokken bij grote zaken en zit met eigen verantwoordelijkheid bij de cliënt aan tafel. Want nergens zul je jezelf zo snel ontplooien tot advocaat en adviseur als in de praktijk.

 

Je krijgt bij ons de mogelijkheid daar iedere dag aan te werken. Door middel van onze groei- en ontwikkeltool sta jij aan het roer van jouw ontwikkeling. Met deze tool en de mogelijkheid om ‘360 graden feedback’ op te halen, bouw je je eigen doelenplan voor elke kalenderjaar. En als je bij ons een volgende stap wil maken, dan kijken we samen naar wat jij nodig hebt om je doel te kunnen bereiken.

 

Onze erkende DVDW Academy helpt jou om uit te blinken in vakkennis én je expertise in de laws of business. Gedurende je hele carrière bij DVDW maken we in een maatwerkplan steeds concreet hoe we samen kijken naar jouw groei en ontwikkeling.

 

Tot slot hoef je bij ons niet bang te zijn om nooit meer zonlicht te zien tot je partner bent. Streven naar het beste en een rijk gevuld sociaal leven gaan heel goed hand in hand. Dat zien we hier iedere dag.

 

Op welk punt in je carrière sta jij?

Onze expertises

De belangrijkste juridische vraagstukken in het leven en werk van de ondernemer. Dat tekent ons palet aan expertises. Complexe transacties, herstructureringen, contracten, procedures en vraagstukken in de persoonlijke sfeer: wij ontfermen ons voor onze cliënten over de complexe juridische dimensie van hun activiteiten en helpen hen zo ambities te verwezenlijken en ’s nachts goed te slapen.

 

Meer weten over de expertises van DVDW? Lees verder

DVDW Academy

Continue persoonlijke groei is inherent aan ons streven naar het beste. Op welk punt in je carrière je ook zit, onze DVDW Academy is een belangrijk fundament op de weg naar je volgende stap. De maatwerktrajecten voor de verschillende niveaus verenigen onze eigenzinnige visie én de ambities van onze medewerkers. De DVDW Academy is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Zo is er de mogelijkheid om juridische vakkennis te verdiepen, te verbreden en te actualiseren en wordt van je verwacht dat je als beginnend advocaat-medewerker een externe specialisatieopleiding gaat volgen. In verschillende trainingen scherp je ook vaardigheden aan om onder andere een sterkere adviseur te worden en je netwerk succesvol op te bouwen. In de hele DVDW Academy ligt een belangrijk accent op het versterken van je business sense, zodat je ook echt een expert wordt in de laws of business.

 

DVDW werkt intensief samen met Maastricht University en Erasmus School of Law. Deze samenwerkingen zijn breed en draaien onder andere om kennisdeling, docentschappen, publicaties en promotietrajecten.

 

Lees verder over de DVDW Academy

Diversiteit en inclusiviteit

We hebben diversiteit en inclusiviteit op een formele en organische manier hoog in het vaandel staan. Jezelf kunnen en mogen zijn is een leidend principe binnen DVDW en geeft gelijke kansen aan iedereen.

 

Hoe wij omgaan met diversiteit