Hier kan ik bouwen aan mijn eigen praktijk

Ontwikkelen doe je niet voor de punten, maar voor jezelf. Omdat jij een plan voor je toekomst hebt. Omdat jij een ambitie hebt waar je hart sneller van gaat kloppen. Wij geloven dat dáárin – in jouw eigenheid – de sleutel zit tot jouw succes. En daarmee voor de onze.

Bouw met DVDW mee aan onze positie in de top en zet onze visie op de laws of business met ons op de kaart. Bouw je eigen praktijk op en ontplooi jezelf tot één van de beste business partners voor ondernemend Nederland.

Als je steengoed bent in je vak en toe bent aan een kantoor waar werkplezier, gezond hard werken, ondernemerschap én een torenhoge ambitie echt samen gaan, dan hopen we je snel te ontmoeten.

Hoe zie jij jouw toekomst?

Op elk niveau binnen DVDW is het kraakhelder wat er van je verwacht wordt. We combineren jouw ambities met de onze en stippelen regelmatig samen een maatwerkplan uit richting je volgende stap. En dat hoeft niet per se een snelle route naar partnerschap te zijn.

We bieden je veel ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei waarbij we je uitdagen om je te ontwikkelen tot een betrokken adviseur met een sterke business sense, zodat je je moeiteloos kunt verplaatsen in de belevingswereld van ondernemers.

Je maakt deel uit van ons ecosysteem voor groei, waarin alle advocaten van jong tot oud een mentor hebben of ook zijn. Professionele vriendschap en oprechte betrokkenheid bij het succes en de carrière van alle collega’s staat hierin voor ons centraal.

Heb jij het idee dat je bij ons thuishoort maar is er momenteel geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie. We gaan steengoed talent natuurlijk nooit uit de weg.

Verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-medewerker

Anique Noordam is advocaat-medewerker bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Inmiddels heeft ze haar stageverklaring op zak en is Anique als advocaat-medewerker werkzaam voor DVDW. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-medewerker

Isabella den Toom werkt nu als advocaat-medewerker bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law, waarna zij als advocaat-stagiaire bij DVDW in dienst kwam. Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Pien van Eijken, Student-stagiaire

Als masterstudent Encyclopedie en Filosofie van het Recht aan de Universiteit Leiden had Pien van Eijken niet gedacht dat de kennismaking met de wereld van fusies en overnames tijdens een studentstage zo leuk zou zijn. Ondernemingsrecht was voor haar best nieuw, maar met haar eigen gedrevenheid en dagelijkse begeleiding, wist Pien haar weg binnen de overnamepraktijk snel te vinden.

Lees meer
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verder Group 7

Events

Maak kennis bij onze eigen events!

We staan op beurzen en congressen waar jij ook komt. Daarnaast organiseren we verschillende bijzondere events voor als je echt drive hebt.

Gastcollege studenten Toga aan de Maas

24 april 2024 - 14:00-18:30 - Rotterdam, The Millennium Tower, Weena 690

Etzel van Dooren geeft een gastcollege voor studenten van de Dubbele Master Toga aan de Maas. De locatie? Ons kantoor in Rotterdam!