DVDW verwelkomt 3 nieuwe supportmedewerkers

DVDW is volop in beweging en ook onze  supportafdeling groeit door. In de afgelopen maanden zijn 3 nieuwe supportmedewerkers gestart.

 

Door uitmuntend support op het gebied van HRM, Finance, Marketing & Communicatie en ondersteuning, kunnen onze advocaten in de frontlinie meedraaien. Onze supportmedewerkers zijn betrokken bij wat er dagelijks speelt. We werken als één team, zonder uitzondering. Van ondersteuner tot partner, iedereen is een onmisbare schakel in ons recept voor het behalen van de beste resultaten. Dus ligt de lat hoog. Maar, juist daarom, vinden we een goede sfeer en ruimte voor een goed gevuld sociaal leven belangrijk.

 

Ik heb mijn eerste dagen bij DVDW als zeer verwelkomend en prettig ervaren. Mijn nieuwe collega’s
hebben mij informeel en vriendelijk ontvangen. Ondanks dat het soms wat chaotisch kan zijn
in de advocatuur hebben zij de tijd genomen om mij in te werken en alles aan mij uit te leggen.”,

Channah Makkink, secretaresse voor de sectie Ondernemingsrecht in Den Haag.

“Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte voelde het als een warm welkom. Bij vragen staan
collega’s altijd klaar, zowel de advocaten als de secretaresses.
Ik werk nu pas
drie maanden bij DVDW, maar het voelt alsof ik nooit ergens anders heb gewerkt.”
Brittany de Kruif, secretaresse voor de afdeling Procesadministratie in Rotterdam.

“Je eerste werkdag kan stressvol zijn. Gelukkig werd ik goed ontvangen door de HR-afdeling.
Met behulp van een kick-off schema wist ik precies hoe laat en waar ik moest zijn en met wie ik in
overleg ging.
Vooral op de eerste dagen is het goed om op deze manier houvast te hebben.”
Ouassima Fenzar, secretaresse voor de sectie Ondernemingsrecht in Den Haag.


We zijn in totaal met zo’n 75 collega’s, verdeeld over twee kantoren in Den Haag en Rotterdam. En er komen geregeld nieuwe collega’s bij. Grote ambities dus, maar we hechten sterk aan de kracht van een middelgroot kantoor. Korte lijnen en een open sfeer waarin de mens achter elke professional centraal staat.

 

Andrea Blok, HR-adviseur: “We doen er veel aan om onze nieuwe collega’s zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij én in kantoor. Van het ondertekenen van het contract maken we echt een feestelijk moment; met direct aansluitend een kennismaking met de nieuwe collega’s en de nieuwe werkplek. Ook in de periode daarna onderhouden we regelmatig contact en delen we alvast de nodige (voor-)informatie over kantoor en de geldende procedures, zodat de nieuwe medewerker op de eerste werkdag wat ‘zachter landt’.

 

Ook benieuwd naar DVDW?

DVDW is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Houd deze website en onze socials in de gaten voor diverse vacatures en events of neem contact op met Andrea Blok, HR-adviseur.

Gerelateerde verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-medewerker

Anique Noordam is advocaat-medewerker bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Inmiddels heeft ze haar stageverklaring op zak en is Anique als advocaat-medewerker werkzaam voor DVDW. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-medewerker

Isabella den Toom werkt nu als advocaat-medewerker bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law, waarna zij als advocaat-stagiaire bij DVDW in dienst kwam. Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Pien van Eijken, Student-stagiaire

Als masterstudent Encyclopedie en Filosofie van het Recht aan de Universiteit Leiden had Pien van Eijken niet gedacht dat de kennismaking met de wereld van fusies en overnames tijdens een studentstage zo leuk zou zijn. Ondernemingsrecht was voor haar best nieuw, maar met haar eigen gedrevenheid en dagelijkse begeleiding, wist Pien haar weg binnen de overnamepraktijk snel te vinden.

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verder Group 7

Kennis maken met DVDW?
Neem contact op met Andrea Blok van HR

Stuur een email naar
werkenbij@dvdw.nl

Algemeen telefoonnummer
070 354 70 54

Andrea Blok
06 46 12 87 36