Benoeming Davy Hoff en Rens van den Heuvel tot salary partner per 1 januari 2022 en Daniël Kulk tot senior medewerker

 

Met genoegen kunnen wij berichten dat Davy Hoff (secties Fusies & Overnames en Aansprakelijkheid & Contract) en Rens van den Heuvel (secties Herstructurering & Insolventie en Onderneming & Financiering) zijn benoemd tot salary partner per 1 januari 2022. Daarnaast is Daniël Kulk (sectie Aansprakelijkheid & Contract) benoemd tot senior medewerker.

 

Davy is op 1 juli 2012 gestart als advocaat-stagiair bij DVDW en is per 1 januari 2019 benoemd tot senior medewerker. Davy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van ondernemingsrecht in de brede zin van het woord. Hij heeft ruime ervaring met complexe aansprakelijkheidskwesties (en procedures) en begeleidt jaarlijks diverse overnames. Zijn Grotius Specialisatieopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid rondde hij medio 2017 cum laude af.

 

Rens is sinds 2016 aan DVDW verbonden en werd eveneens per 1 januari 2019 benoemd tot senior medewerker. Rens heeft zeer ruime ervaring in de insolventiepraktijk en is inmiddels (op eigen titel) vier jaar curator bij de Rechtbank Rotterdam. In zijn adviespraktijk is Rens met name betrokken bij herstructureringen van ondernemingen en (de sanering) van schulden binnen ondernemingen. Rens heeft afgelopen jaren ook diverse specialisatieopleidingen, waaronder Grotius Insolventierecht / INSOLAD (2019), Financiële economie voor curatoren (2020) en de Vervolgopleiding Grotius Insolventierecht / INSOLAD (2021), met goed gevolg afgerond.

 

Ook Daniël is zijn carrière gestart als advocaat-stagiair bij DVDW. Hij werd in 2015 beëdigd. Binnen de sectie Aansprakelijkheid & Contract heeft hij de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met complexe procedures over overeenkomsten en commerciële geschillen. Medio 2019 rondde hij zijn Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren met succes af.

Gerelateerde verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-medewerker

Anique Noordam is advocaat-medewerker bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Inmiddels heeft ze haar stageverklaring op zak en is Anique als advocaat-medewerker werkzaam voor DVDW. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-medewerker

Isabella den Toom werkt nu als advocaat-medewerker bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law, waarna zij als advocaat-stagiaire bij DVDW in dienst kwam. Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Pien van Eijken, Student-stagiaire

Als masterstudent Encyclopedie en Filosofie van het Recht aan de Universiteit Leiden had Pien van Eijken niet gedacht dat de kennismaking met de wereld van fusies en overnames tijdens een studentstage zo leuk zou zijn. Ondernemingsrecht was voor haar best nieuw, maar met haar eigen gedrevenheid en dagelijkse begeleiding, wist Pien haar weg binnen de overnamepraktijk snel te vinden.

Lees meer
Verder Group 7