Ik zat al meteen bij cliënten aan tafel

Je rechtskennis geldt, zeker. Maar meer nog spreken we je bij DVDW aan op je eigen persoonlijkheid en je gevoel voor ondernemerschap. Je authenticiteit, netwerkskills en realisatiekracht tellen hier. Want vanaf de start zul je verantwoordelijkheid hebben en zichtbaar zijn bij de cliënt. Op deze manier kun je zelf impact maken.

 

Het is onze visie op de ontwikkeling van een advocaat: de dagelijkse realiteit van onze cliënten is waar onze vakkennis op toegepast moet worden. En dus ontplooi jij je dicht bij hun praktijk tot de beste adviseur.

Als starter bij DVDW

Je hoeft niet op eieren te lopen. Liever niet zelfs. En wees ook maar niet bang dat je de eerste jaren alleen kantoormuren ziet. Ons recept voor jouw ontwikkeling leggen we graag aan je voor: dit is de snelste route naar een carrière lang jezelf zijn.

 

Een team om je heen

Je kunt bij ons meteen de praktijk in omdat je werkt in een hecht team dat elkaar echt steunt en helpt. Niet alleen bij de zaak: ook in elkaars ontwikkeling. Je werkt zij-aan-zij met collega’s – van mede-stagiairs tot seniors – en de lijnen zijn kort.

 

Impact maken

Van meedoen voor spek en bonen leer je weinig. Dus krijg je meteen verantwoordelijkheid en concrete opdrachten. Onze missie: cliënten en hun bedrijven uit de brand helpen, succesvol te houden en steevast een goede nachtrust bezorgen.

 

Blijven ontwikkelen

In onze erkende DVDW Academy blijven al onze advocaten continu in beweging. Als advocaat-stagiair doorloop je naast de Beroepsopleiding van de NOvA het stagiairtraject van de DVDW Academy. Hier ga je je kennis verbreden én verdiepen en ontwikkel je broodnodige skills om de praktijk aan te kunnen.

 

Vaste begeleiding

Goede persoonlijke begeleiding vinden wij het recept voor een succesvolle loopbaan. Alle advocaten van jong tot oud hebben hier een mentor. Iemand die zich verbonden heeft aan het succes en de groei van de ander. Als advocaat-stagiair heb je naast de mentor ook een stagebegeleider die op een gestructureerde manier met jou meedenkt over wat jou het meeste helpt.

 

Heldere verwachtingen

We zijn hier open, direct en vriendelijk. We werken met een groei- en ontwikkeltool waarmee jij aan het roer staat van jouw ontwikkeling. Met deze tool en de mogelijkheid om ‘360 graden feedback’ op te halen werk je iedere dag aan jouw groei als professional én mens. Wil je bij ons een volgende stap maken, dan kijken we samen naar wat jij nodig hebt om je doel te kunnen bereiken. Dat leggen we vast in een kristalhelder stappenplan.

 

Mens zijn doet ertoe

‘Up or out’ bestaat hier niet, en jouw persoonlijke doelen als mens maken je alleen maar interessanter als advocaat. Hoe jij groeit valt niet te generaliseren. En natuurlijk, de lat ligt hoog. Maar dat moet toch juist gecombineerd worden met een goed gevuld sociaal leven en het nastreven van al je ambities?

 

Solliciteer als advocaat-stagiair

 

Kijk jij net zo naar de toekomst van jouw carrière als wij doen? Dan ontmoeten we je graag! Stuur je CV en motivatie naar werken@dvdw.nl

Verhalen van collega's

Group 7 Terug
Verhaal image

Michelle Mathijssen, Juridisch secretaresse

Werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van de beste resultaten. De sfeer is goed, het werk is gevarieerd en uitdagend. Belangrijke redenen waarom Michelle Mathijssen, juridisch secretaresse bij DVDW, helemaal op haar plek zit. Ben je benieuwd naar het verhaal van Michelle?

Lees meer
Verhaal image

Isabella den Toom, Advocaat-medewerker

Isabella den Toom werkt nu als advocaat-medewerker bij DVDW. Daarvoor heeft zij een double degree master “Toga aan de Maas” afgerond met als basismaster Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law, waarna zij als advocaat-stagiaire bij DVDW in dienst kwam. Een mooie start van de carrière van Isabella den Toom. Vanaf het begin daadwerkelijk onderdeel uitmaken van het werk binnen gespecialiseerde secties en resultaten bereiken voor cliënten, dat is wat Isabella elke dag weer opnieuw uitdaagt.

Lees meer
Verhaal image

Emma Lievense, Senior advocaat-medewerker en stagebegeleider

Als je als advocaat-stagiair of student-stagiair bij DVDW aan de slag gaat, is er een grote kans dat je Emma Lievense al snel tegenkomt. Emma is een senior advocaat-medewerker én stagebegeleider. In onze visie op de ontwikkeling van talent is dat een belangrijke functie. Emma zag een kans voor verbetering van talentontwikkeling en is nu de eerste die die rol bekleedt.

Lees meer
Verhaal image

Marjon Lok, Partner

Binnenkomen met een duidelijk doel én dit ook nog eens waarmaken. Marjon Lok, partner bij DVDW, is een mooi voorbeeld van hoe je als advocaat je ambities om partner te worden kunt verwezenlijken door het volgen van je passie voor het vak. Daar heeft ze alle hulp bij gekregen die ze nodig had. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Marjon?

Lees meer
Verhaal image

Rens van den Heuvel, Salary partner

Rens van den Heuvel in 2016 overgestapt naar DVDW. En daar heeft hij nooit spijt van gekregen. Rens is vastberaden en weet wat hem te doen staat. Want hoe waardevol en uitdagend is het om je eigen praktijk te kunnen opbouwen en om je als persoon te kunnen ontwikkelen? Per 1 januari 2022 is Rens benoemd tot salary partner. Ben je benieuwd naar het verhaal van Rens?

Lees meer
Verhaal image

Anique Noordam, Advocaat-medewerker

Anique Noordam is advocaat-medewerker bij DVDW. Tijdens haar studie Economie & Rechten ontdekte ze dat ze van de twee stromen rechten het meest interessant vond. Na het afronden van diverse stages bij advocatenkantoren, ontdekte ze dat ze naar een middelgroot kantoor wilde. Ze koos voor DVDW. Inmiddels heeft ze haar stageverklaring op zak en is Anique als advocaat-medewerker werkzaam voor DVDW. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
Verhaal image

Pien van Eijken, Student-stagiaire

Als masterstudent Encyclopedie en Filosofie van het Recht aan de Universiteit Leiden had Pien van Eijken niet gedacht dat de kennismaking met de wereld van fusies en overnames tijdens een studentstage zo leuk zou zijn. Ondernemingsrecht was voor haar best nieuw, maar met haar eigen gedrevenheid en dagelijkse begeleiding, wist Pien haar weg binnen de overnamepraktijk snel te vinden.

Lees meer
Verder Group 7

Events

Maak kennis bij onze eigen events!

We staan op beurzen en congressen waar jij ook komt. Daarnaast organiseren we verschillende bijzondere events voor als je echt drive hebt.

Kennismaken? Let’s Lunch!

Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn. Benieuwd of wij bij jou passen? Sluit aan bij onze Let’s Lunch op kantoor of bij één van onze Virtual Coffee’s!