Experts in the laws of business

Ondernemers hebben behoefte aan betrokken adviseurs die niet pas komen kijken als het leed geschied is, maar die helpen om problemen te voorkomen en ambities te behalen. Dit vraagt om advocaten die expert zijn in de laws of business. Die je vaker aantreft naast de cliënt dan in de ivoren toren. Adviseurs die complexe inhoud moeiteloos vertalen naar de realiteit en die ondernemers van concrete adviezen voorzien.

Wij hechten dan ook sterk aan diepgaande expertise én persoonlijkheid. Aan steeds voorop lopen in vakkennis en inzicht hebben in de commerciële belangen van cliënten. Aan advocaten die van nature verder kijken dan hun vakgebied groot is. En ook al ligt de lat hoog en presteren we in de top van de markt, persoonlijk welzijn is voor ons een randvoorwaarde voor werkgeluk.

Wie we zijn

DVDW is een onafhankelijk en ambitieus kantoor. Met een scherpzinnige, eigen visie acteren wij in het topsegment van de middelgrote advocatenkantoren in Nederland.

We geloven in de kracht van een middelgroot kantoor en de menselijke maat. En ook al groeien we sterk, we vinden het belangrijk om als een hecht team en met plezier samen te werken. DVDW bestaat uit zo’n 75 medewerkers die elkaar snel weten te vinden.

We worden gedreven door een vooruit gerichte blik en passie voor ons vak. Net als veel van onze cliënten zijn we innovatief en vooruitstrevend. De wereld van onze cliënten verandert voortdurend en wij bewegen daarin mee.

Twee kantoren – één cultuur

DVDW werkt vanuit twee moderne kantoren in Rotterdam en Den Haag. Hier beschikken we over inspirerende, ruimtelijke werkplekken. Omringd door kunst. In beide steden werken we in het bruisende corporate district. Uiteraard goed bereikbaar en op loopafstand van het Centraal Station.

Ook al is de afstand niet groot, we investeren veel in de samenhang van beide kantoren in één cultuur. We spenderen veel tijd met elkaar. Tijdens allerlei sociale en sportieve activiteiten. Van fiets- en wandeltochten tot aan groepstrainingen. Van een introductieprogramma tot aan teamuitjes en informele borrels.